Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ-( 2 )

1)Με εχεις απειλήσει εσύ προσωπικά 2 φορές,το 2005 και 25-2-2010 στο DIVANI PALACE στην Βουλιαγμένη δολοφόνε!!Σχετικά με το θέμα Βασίλη Μιχαλολιακου!Τα εχω χιλιοπει αυτά και θα πάω να τα πω και στον εξαίρετο(για κακή σου τύχη)ειδικό Εφέτη Ανακριτή κον Μπαλτά αμέσως μόλις με καλέσει,κι ας νομίζεις εσύ δολοφόνε οτι δεν θα υπάρξει κατάθεση μου στον φάκελλο επειδή λείπω!!Υπάρχουν 1.000 τρόποι να καταθέσω.....!!!
2)Με έχει απειλήσει πολύ περισσότερες φορές και το πρωτοπαλίκαρο σου,ο συγγενής σου,ο υπηρετών το πρωί στην κρατική Ασφάλεια,και το βράδυ στα σκυλάδικα-μπαρ στα οποία ειναι αφανής εταίρος-συνιδιοκτήτης,με το ιδιο ακριβως σκεπτικο!Οτι δηλαδη είσαστε τοσο δυνατή συμμορία που εδώ πήγατε να φάτε τον Βασίλη Μιχαλολιακο,το ''σκουληκι'' εμένα δεν θα τρωγατε??
3)Με έχουν απειλήσει απο κοινού πάλι με το ίδιο σκεπτικό!! ο αστυνομικός και ο συνεταίρος του επιχειρηματίας σκυλαδικων,γνωστός απο δικογραφία βομβιστικών ενεργειών σε βάρος του επιχειρηματία Ηλία Μπογδανου,οταν το 2002 μέσα στο ίδιο μου το γραφείο στο SILO στον Πειραιά(που τους το ειχα νοικιάσει) τόλμησα να διαμαρτυρηθώ γιατι δεν τηρούσαν ειλημμένες υποχρεώσεις τους προς α)την εταιρία συμφερόντων μου( ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε) β)προς τα Δημόσια Ταμεία και γ)προς προμηθευτές!Και η διαμαρτυρία μου οφειλετο στο οτι απαγορευομενης της υπομίσθωσης, λειτουργούσαν κέντρο Διασκεδάσεως με τα φορολογικά στοιχεία της ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗΣ Α.Ε.
Εσείς οι 3 ανωτέρω συμμορίτες ζείτε!
4)Με εχει απειλήσει ακριβώς με το ιδιο σκεπτικο και ο μπράβος σας,τότε μέγας τρομοκράτης-δολοφόνος,και νυν μακαρίτης,γνωστός και αυτός απο την ειδικότητά του στις ανατινάξεις!!!expert!!
Και μετα απ`ολα αυτα ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ να το παίζεις υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ρε αλήτη-δολοφόνε??
Και να σε χειροκροτανε απο κατω οι ανωτέρω συμμορίτες?
Και να παραμυθιαζεις στου Δηλαβερη αφελείς Μανιάτες φουκαράδες που ήρθαν επειδή ειχε τσάμπα μεζέδες και μπύρες μετά την ομιλία θρασίμι?
Και καλά,απ`την Δικαιοσύνη ελπιζεις να ξεφυγης για λόγους που εσύ και γω ξέρουμε πολύ καλά!!(βλέπε ''αθωωτικη`` απόφαση Γεωργιου Ευσταθιου-Αθανασιου Μουστακα-Σοφιας Μιχαλοπουλου)
Από μένα τον ανάπηρο-απελπισμένο-απεγνωσμένο-μελλοθάνατο!! νομίζεις ότι θα ξεφυγεις βρε ηλίθιε???
Τι έχει απομείνει ακόμα να χάσω δολοφόνε,αν.....???εγώ ο ίδιος!καμικάζι με καταντησες!
Όλα ταχασα εξ`αιτιας σου αρχιgangster!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου