Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΣΔΟΕ ελέγχει τον Πετρο Μαντουβαλο???

Εξαιρετικές οι επιτυχίες του ΣΔΟΕ τελευταία που δεν ``μασάνε,,καθόλου και εντόπισαν ακομα και ``πολιτικά,,motor yachts!Αλλά του Πετρου Μαντουβαλου ΔΕΝ το ανακάλυψαν ακόμα!Εκεί θα σας παραδεχτώ τσακάλια!Εγώ θα περιμένω.Ξέρω που είναι,ποιος κολλητος του ειναι μπροστινός,σε ποια offshore,και πόσο κανει.Αν έχει πληρώσει Φ.Π.Α δεν ξέρω(σιγα...μην πληρωνε!.).
Ο δολοφόνος όμως να δούμε πως θα δικαιολογηση την αξία του σκάφους,ΚΑΙ τα μέχρι σήμερα έξοδα του Πειραιάς Πόλη Θρήνος,τα ``άσπρα,, τουλάχιστον,δηλ Διαφημίσεις,Αφίσες,φυλλάδια,μπροσούρες,εκδηλωσεις ...κ.λ.π,Μέχρι ΤΩΡΑ ολ`αυτά κάνουν 2~3 εκατομμύρια.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ??Θα παρακολουθώ εναγωνίως και συνέχεια!.Άντε να δούμε τσακάλια.Σας παιρνει??
Αντε να βοηθησω λιγο.Τα αρχικα του yacht του Πετρου Μαντουβαλου,ειναι Μ-Ρ(English/reverse initials)Τυχαιο?Δεν νομιζω! Υ/Γ1).Λιαν προσεχώς.Ο δολοφόνοs Πετρος Μαντουβαλος,κάλυπτε οργανωμένο colpo grosso εισαγωγής λαθρομεταναστών,με συγγενή του Ανώτερο Λιμενικο??!!??
Επειδή είμαστε σοβαροί και όχι λασπολογοι μελετούμε συγκεκριμένο e mail που μας ήλθε,και εάν τι κρίνουμε αξιόπιστο θα βγάλουμε ανάρτηση που θα σπάσει Ταμεία,ΚΑΙ θα τρεχουν τουλαχιστον 2 Εισαγγελεις Ποινικης Διωξεως να ανοιξουν δικογραφιες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου