Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

अदिकिया-blogspot

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ -ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΣ!!!
Αγαπητοί νοήμονες Ελληνες blogers,

Είμαι ο καταζητούμενος επιχειρηματίας Γιάννης Μπολέτσης που πριν 1 μήνα το Γ Τριμελές εφετείο Κακουργημάτων με καταδίκασε σε 15 ετη φυλάκιση ανευ αναστολής!!!για πράξη που κατ΄ουσίαν εκτέλεσε ο "πεντακάθαρος" Μαντούβαλος,προαλειφόμενος Δήμαρχος Πειραιά!!
Δηλ.ο Μαντούβαλος έδωσε εντολή στον συνεργάτη του Δικηγόρο Χρήστο Χατζηπαναγιώτου να καταθέσει 7 εκ.το 2000 ,στον λογαριασμό του Δικαστή Καλούση.
Ο Χατζηπαναγιώτου το παρεδέχθη 50 φορές στην 9 μηνη διαδικασία και τελικά εγω καταδικάστηκα σε έμμεσο θάνατο ,παρ΄οτι μέχρι και την στιγμή της απόφασης το όνομα μου δεν είχε εμπλακεί ποτέ και απο κανέναν ως σχετιζόμενο με την επιλήψιμη κατάθεση!!

Σήμερα 21-4-2010,ευρισκόμενος σε απόγνωση απο την απίθανη αδικία σε βάρος μου, και μη διαβλέποντας στον ορίζοντα ουτε το παραμικρό
δείγμα αποκατάστασης του δικαίου,εχω 3 λύσεις -διεξόδους που τις παραθέτω ενώπιον σας με χρονικό ορίζοντα:

1.Να προσπαθήσω να γίνει γνωστό το δράμα που περνάω ,μέσω των blogs ώστε οι νοήμονες bloggers να με τροφοδοτήσουν με ιδέες ή κουράγιο

2.Να παραδοθώ ,που ισοδυναμεί ουσιαστικά με θάνατο ,οχι τόσο λόγω της φρικτής κατάστασης της υγείας μου,οσο διότι ο " πεντακάθαρος"
Μαντούβαλος έχει "κλείσει" συμβόλαιο θανάτου σε βάρος μου (ήδη εχω καταθέσει σχετική αναφορά στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κον Ρούσσο Παπαδάκη)

3.Να αυτοκτονήσω!!!

Σε α΄ φάση χρονικά ακολουθώ την 1η διέξοδο ωα παυσίπονο ,αλλά και πιθανή δεξαμενή ιδεών.Ελπίζω στο Θεό !και στα blogs.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ λοιπόν ΔΗΜΟΣΙΑ και θέτω προ των ευθυνών τους

1.Τον Πρόεδρο της σύνθεσης που με καταδίκασε Εφέτη Γιώργο Ευσταθίου ως:ΑΛΗΤΗ ,ΕΚΒΙΑΣΤΗ!! που επειδή δεν ενέδωσα στον ανήθικο
εκβιασμό του να του καταβάλω Ε 60.000 μέσω του ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΙΑΚΩΒΟΥ ΓΙΟΣΑΚΗ το καλοκαίρι του 2009,με κατεδίκασε ο ασυνείδητος σε 15 ετη κάθειρξη ,χωρίς αναστολή αψηφώντας τα απίθανα προβλήματα υγείας που εχω (σκλήρυνση κατά πλάκας,ζακχαρώδη διαβήτη,υπέρταση,αναπηρία δεξιού ποδιού )............
(Λεπτομέρειες εχω καταθέσει στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κον Ρούσσο Παπαδάκη και ακόμα .......ερευνώνται...)

2.Τον "πεντακάθαρο " Πέτρο Μαντούβαλο ,υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά ως ΔΟΛΟΦΟΝΟ!!!!.Η 1η του (αποτυχημένη)απόπειρα ήταν το 2001 κατά του ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!!

Την 2η την είχε στήσει απο κοινού με τον Ευσταθίου όταν ο πρώτος ,με ηθικό αυτουργό τον δεύτερο με "τελείωσε" ουσιαστικά με την παράλογη καταδικαστική απόφαση στέλνοντας με φυλακή για να με σκοτώσουν οι "δολοφόνοι" του Μαντούβαλου (έχει πελάτες τουλάχιστον 1500 πρεζόνια)

Λεπτομέρεις εχω καταθέσει στο Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κον Ρούσσο Παπαδάκη και ακόμα.......ερευνώνται....)

3.Υπάρχουν εκατοντάδες σελίδες μου κατά των ανωτέρω που έχουν κατατεθεί στο Αρειο Πάγο ο οποίος προς το παρόν σπεύδει βραδέως ή μάλλον αδρανεί δυστυχώς για μένα.Δεν ελπίζω τίποτα απο εκεί.

3 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΛΕΤΣΗ
    Η ΑΔΙΚΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΙΚΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητε μου κε Μπολετση λυπαμαι για τις ατυχες και δυσαρεστες στιγμες που περνατε.Να ξερετε ομως οτι εμεις που σας αγαπαμε ειμαστε διπλα σας.Το αδικον ουκ ευλογειται.Οι ενοχοι αργα η γρηγορα θα αποκαλυπτουν.Εγω δεν ξεχνω την φιλεσπλαχνια σας και την ακεραιοτητα του χαρακτηρα σας.Δεν ξεχνω οτι οταν ειχα αναγκη εσεις με ευ εργετησατε.Απο εσας πηρα τον πρωτο δημοσιογραφικο μου μιστο.Δεν σας ξεχνω ποτε.Να θυμαστε οτι ολοι περνουν τις συμπλιγαδες ετσι και εσεις.Μπορα ειναι θα περασει.Ειμαστε διπλα σας οπως και ολοι οι Πειραιωτες που σας αγαπουν.Οτι και εαν θελησετε ειμαι στην διαθεση σας.Μια πορτα κλεινει ανοιγει ενα παραθυρο.Παρακαλω τον θεο να σας εχει παντα καλα.Ειστε μεσα στο μυαλο μου και στη σκεψη μου.Σας αγαπω πολυ,κουραγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Μπολετση,

    Ολος ο νομικος κοσμος της χωρας γνωριζει καλα το ποσο εξωπραγματικη, αναιτιολογητη, και "μεθοδευμενη", ηταν η αποφαση με βαση την οποια καταδικαστηκατε. Ομως να εχετε εμπιστοσυνη στην Ελληνικη Δικαιοσυνη. Η πλειοψηφια των Ελληνων δικαστων ειναι εντοιμη και προφανως θα θελησουν να προστατευσουν το κυρος της Δικαιοσυνης. Αυτοι ξερουν πως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή