Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ `η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ???‏

Επί 5 και πλέον μήνες προσπαθώ να μεταφέρω στην Ελληνική Κοινωνία,και στους Ανώτατους Δικαστικούς λειτουργούς μια βαρυσήμαντη πληροφορία που μονον 3 ανθρωποι σ`ολον τον κοσμο γνωρίζουν(απο 5 που το γνωριζαν αρχικα!).Οτι δηλ. ο ηθικός αυτουργός της δολοφονικής απόπειρας κατα του ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ το 2001,και υπεύθυνος για τον θάνατο της γριούλας τοτε ακριβώς ειναι ο δολοφόνος ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ.Πάραυτα ουδείς βλέπω να έχει δώσει την πρέπουσα σημασία!!Ούτε καν ο ίδιος ο παρ`ολίγον μακαρίτης!!!
Ο δολοφονος ετοιμάζεται για Δήμαρχος, αφού κατάφερε να με εκμηδενίσει μεσω της ``πληρωμένης,,αποφασης που τον ``αθώωσε,,(1.500.000 ευρω) μαζι με την ``μώρα παρθένα,,βοηθό του Χρήστο Χατζηπαναγιωτου που κατ`εντολήν του κατέθεσε 7 εκατομμύρια δρχ.στον λογ/μο του Ευαγγελου Καλουση τον νοεμβριο του 2000,γνωρίζοντας πολύ καλά(η παρθένα) σε ποιον τα κατέθετε και γιατι!!!(ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!)
Εγω καταστράφηκα,εκμηδενιστηκα,με 15 χρονια στην πλάτη άνευ αναστολής επειδή δεν υπέκυψα στον εκβιασμό του Προέδρου Εφετών ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και του σατανοπαπα ταμία του ΙΑΚΩΒΟΥ ΓΙΟΣΑΚΗ να τους καταβάλω 60.000 ευρω!!!
Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ πιθανότατα φοβάται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τον δολοφόνο ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ,και δεν ασχολείται καθόλου με το θέμα της εναντίον του δολοφονικής απόπειρας(ππερασμένα ξεχασμενα??)
Τα ανώτατα κλιμάκια του ΑΡΕΙΟΎ ΠΑΓΟΥ λείπουν διακοπες,και αγνοώ αν ασχολείται κανείς να διαβάσει την 700 σελιδων ``πληρωμένη,, απο τον δολοφόνο ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ εκτρωματική απόφαση του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ,που μοιάζει με σεναριο επίσημονικης φαντασίας.
Εκ των πραγμάτων εγώ δεν γινεται να καταθέσω live ενώπιον των ειδικών Εφετών αανακριτών κ.κ Μπαλτά και Μόκα για την δολοφονική απόπειρα κατα Βασιλη Μιχαλολιακου,Αρα μοιραία η υπόθεσή θα ξαναπάει από κει πουρθε....
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ`,`ΑΦΟΥ ο ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ έχει τέτοια δύναμη,ελέγχει ΟΛΟΥΣ τους μηχανισμούς,σκοτώνει και δεν πληρώνει,``αθωώνεται,, ο ίδιος ο gangster και χρεώνομαι εγώ ο αθωος σακάτης τα δικά του κακουργήματα,τότε εντάξει Έλληνες,να τον χαίρεστε .ΟΧΙ μόνο σαν Δήμαρχο του Πειραια!!
Βάλτε τον να σας κυβερνήσει!!!
Εγώ δεν το αντέχω.Ηταν ΑΔΙΚΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ άνευ προηγουμενου!!
Αν αυτοκτονήσω το κρίμα να πεση στα κεφάλια των όσων συγκάλυψαν το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ η αδιαφόρησαν για τις 38 αναρτήσεις του adikia-ΜΠΟΛΕΤΣΗ!!
Και δεν ειναι η δικη μου ζωη!!Ξερω οτι κανεις δεν ενδιαφερεται γι`αυτην εκτος απο την οικογενεια μου!
Νοημονες Ελληνες συγκαλύπτετε ΘΑΝΑΤΟΥΣ!!Εν γνώσει σας η απο αναισθησια!!!
Δεν το θελει ουτε ο ΘΕΟΣ αλλα ουτε κι`ο Διάολος αυτο!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου