Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΠΡΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ''ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ''!!!

Σας παρακαλώ να ερευνηθεί εξονυχιστικά η συγκεκριμένη σύνθεση ΕΦΕΤΕΙΟΥ του Πειραιά που απάλλαξε τον Σεπτέμβριο 2004 δυο πελάτες του "πεντακάθαρου" ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ(Γ.Παναγοπουλο+Γ.Παραλη),οι οποιοι κατηγορούντο για διακίνηση 3,5 τοννων!!! κοκαινης με το πλοιο ''CORC''.Ο τότε εισαγγελέας του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ κ. ΣΑΝΙΔΑΣ,ειχε ασκήσει αμέσως τον Οκτωβριο του 2004 αναίρεση κατα της ''αθωωτικης" απόφασης με το αιτιολογικό οτι έπασχε απο έλλειψη επαρκούς αιτιολογίας,και επισης ειχε αντιφάσεις και κενά!!!

1)Ποια ηταν η σύνθεση??Μήπως κανένας ...γνωστός??

2)Να δείτε η απόφαση, που "αθωωσε" τον δολοφονο ΠΕΤΡΟ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ,που ακόμα σπάει το κεφάλι του στα Γιάννενα ο "έvτιμοτατος" κ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ να "εφεύρει" τι αλχημείες θα γράψει για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τι ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ και ΚΕΝΑ θα εχει!!Γιατι απο αιτιολογία...το σκεπτικό της θα γινη το ανέκδοτο του της χρονιας!

3)Τοτε, τον Σεπτέμβριο αθωώθηκαν οι ναρκωβαρωνοι και αμέσως καθαρογραφτηκε η απόφαση .

4)Τωρα,επι τη ευκαιρία,σας παρακαλώ εφαρμόστε την εξουσία σας να την φερη(την απόφαση) ο "εντιμότατος".Φημολογείται οτι θα την φέρει μετα τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ωστε να μην διαταραχτεί η πορεία του δολοφόνου ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ,στην μάχη για την διεκδίκηση του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!!

5)Αν επιτρέψετε να γινη κατι τέτοιο,ειναι βέβαιο οτι θα δικαιωθω μετα θάνατον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου