Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΑΣΤΗΣ!

Το διάβασα κι`αυτό.Στην Θεία Λειτουργία παραμονή του ΣΤΑΥΡΟΥ στην αγαπημένη μου Καστελλα,όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης μας,σε απόσταση 5μ απ`τον Άγιο αυτό άνθρωπο καθόταν καμαρωτός ο απατεώνας-δολοφόνος σατανολατρης(έτσι θα τον αποκαλούσε ο Σεβασμιωτατος αν ήξερε που ανήκει)Πετρος Μαντουβαλος,με το μυαλό του στις κάμερες φυσικά και όχι στην Ιερή Μυσταγωγία,και λίγο πιο πίσω κάποιος ...Λόγιος και Στοχαστής!
Βρε αδέλφια εδώ ο κόσμος χάνεται,σκέφτονται τα ανθρωπάκια να μην αγοράσουν πετρέλαιο για τον Χειμώνα,ο Στοχαστής που κολλάει?Τι στοχάζεται ο αθεόφοβος?Τι στο καλό υπηρεσία προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ο Λόγιος ΚΑΙ Στοχαστής ρε πατριωτάκια??Αχ και να βγω απ`την σπηλιά τι έχει να γίνει.........
Υ/Γ.Ήταν και ο υποψηφιος Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιακος σε απόσταση από τον παρ`ολίγον δολοφόνο του.Θα θελα ναξερα πόσες φορές παρακάλεσε εκεί μέσα τον ΘΕΟ να μην του ξαναμπη του δολοφονου η ``τρελλη,, ιδέα του 2001 να ξαναποπειραθη!
Ήταν επίσης και ο πραγματικά εξαίρετος Αντιδήμαρχος Δημήτρης Βρόντος που ελπίζω και εύχομαι να συνεχιση να υπαρχη στο Δημοτικό Συμβούλιο του Πειραιά μας εις το διηνεκές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου