Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΛΥ ``ΘΩΠΕΎΕΙ,, ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ!!

Ναξεραν πόσο βλάκες τους θεωρεί ο Πετρος Μαντουβαλος οι Νεοδημοκράτες.....Αλλού τρώει,αλλού πίνει(ΛΑΟΣ),και αλλού παει και τα δίνει(τα φιλιά),στον Κικιλια!
Παντοιοτρόπως ο ``εγκέφαλος,, πελαγωμένος γιατί πλησιάζει η ημέρα της Κρίσεως,προσπαθεί να περαση μηνύματα φιλίας,συμπάθειας,και γειτνιάσεως προς την Ν.Δ,έτσι ώστε να θεωρηθεί φυσικό επόμενο αυτό που μετά μανίας επιδιώκει.Την (για το καλό ``δήθεν,, της παράταξης),αφομοίωση του από τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιακου!
Έχει τεχνηέντως φουσκώσει τα ποσοστά του σε συνοικιακά blogs του Πειραιά(με ονοματα που υποδηλωνουν και την ... σοβαροτητα τους),υποτίθεται ότι απειλεί τον Βασίλη Μιχαλολιακο,έχει αμολυσει αρκετά λαμόγια(μέλλοντες καντινουχους-παγκουχους(στο παζάρι)-και γενικά.....ούχους) στα Πειραϊκά καφενεία να αναμασανε πλαστά ποσοστά δήθεν υπεροχής του,με έναν και μόνο τελικό σκοπό!Να προσεγγιστεί τελικά από Μανιάτες κοινούς συνδετικούς κρίκους μεταξύ των 2,οι οποίοι θα αναλάβουν την συγκόλληση!Εκεί βέβαια θα. .``υποκύψει,,,αλλά με όρους!! 1)Να μην επικυρωθη η αναίρεση του Εισαγγελέα του ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,κου Ιωάννη Τεντε,στις 12 Οκτωβρίου!!!.Εκεί διαρρέεται από τον ίδιο δήθεν? επαφή του με έναν εκ των Αρεοπαγιτών που είχε υπηρετήσει στον Πειραιά.(Αμφισβητείται από μένα ότι σοβαρός Δικαστής μπορεί να είχε σχέση με τον Πετρο Μαντουβαλο)
2)Να ενσωματωθεί ο βασικός κορμός του συνδυασμού του στον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιακου
Είναι τόσο μεθυσμένος από ότι ... πίνει που κάθεται και τα συζητάει σοβαρά στο Χαι Λαΐφ στην Πλατεία αυτά!Στο καφέ του Ταμία!
Υ/Γ1.Άλλος Ταμίας, άλλος Διευθυντής Προσόδων(Βασίλης Καπαρελος) ΚΑΙ άλλος Διευθυντής Επιχειρήσεων!!!(Βασίλης Μπρόλιας)
Υ/Γ2.Με ψαχνης μανιωδώς και ενδοϋπηρεσιακα εσύ τελευταίε?ΘΑ ΣΟΥΡΘΩ όταν ΔΕΝ το περιμένεις!Εξω απο τους 2 ανακριτες που θα σε καλεσουν ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου