Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ HIGH LEVEL ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 31 ΒΑΛΕΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΥ!!!

Έχουμε στα χέρια μας χειρόγραφο κάποιας απο τις επιχειρηματίες?....του συνδυασμού Πειραιάς Πόλη Θρήνος,που γράφει το ψωμι με Π και Σ.Και τελικά είναι ..στα καντήλια!! Στην λίστα διακρίναμε επίσης ένα άλλο Κ (άρρεν) του σωματείου``ουδείς αχαριστωτερος του ευεργετηθεντος,,Για τον συγκεκριμένο γνωρίζουμε ότι πολλάκις έχει ευεργετηθεί από τον Βασίλη Μιχαλολιακο,πλην μιας περιπτώσεως!Πιο κάτω στην λίστα διακρίνουμε ενα Μ.Αυτή η κίνηση του δολοφόνου ήταν λάθος γιατί παρασύροντας αυτό το Μ στον χορό του Ζαλόγγου(Πειραιάς Πόλη Θρήνος),στην ουσία προσπάθησε να διασπάσει μια πολύ μεγάλη και εξαίρετη Μανιάτικη οικογένεια,που θα τον κοπαναη Όλη μαζί στο τέλος!
Δεν παραθέτω ολόκληρα τα επίθετα από σεβασμό στις οικογένειες αυτές που τυχαίνει άλλα μέλη τους να με τιμούν με την φιλία τους η έστω την γνωριμία τους!Στο σημείο αυτό τονίζω οτι εκτός από την φρικιαστική σκευωρία κατά της ζωής μου που ενορχήστρωσε ο δολοφόνος,οι μέχρι πριν από 6 μήνες σχέσεις μου με Μανιάτες διέποντο παντα από σεβασμό και φιλία,και το 90% των ελαχίστων φιλων μου ήταν Μανιάτες.
Επίσης για να μην θεωρηθεί οτι μεροληπτώ,τονίζω ότι στην λίστα υπάρχουν 2 εξαιρετικά Β, ένα εξαίρετο Δ,και ενα εξαίρετο Κ.(Εννοείται Μανιάτες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου